2011. május 31., kedd

Való Világ 5 fórum

A VV5 hírére beindult az Index Fórum is, mostantól itt lehet hozzászólni a legújabb fejleményekhez:
Való Világ 5 fórum

A Való Világ 2010 című topik fél év alatt csaknem 200000 hozzászólást generált, szerintem az új műsornál is hasonlóra lehet majd számítani.

Ősszel beindul újra a gépezet, jön a VV5!

3 megjegyzés:

  1. Akkor ÉN hozzá szólok, mert nem értem!!! Az, hogy szórakoztató műsor csak számomra egy értelmű, hogy miről szól?! Mert ha nem akkor valószínűleg arról kéne,hogy szóljon,h megnevettet és sírásig nevetem magam a sok hülyeségen!! Na most a tényleg mindent félre téve és tisztelettel meg kérdezem, hogy az aki a SZőrös arcú, száját nyaldosó, párbajon dadogó Csabára szavazott az mit szeretne nézni? Mert,hogy nem szórakoztató műsort az biztos, azért mert saját igazság érzetből és szánalomból illetve megsajnálkozásból rá szavazott azt elhiszem de nem értem mert ez nem erről szól, de ennyi erővel el lehetett volna menni egy templomba és a Csabára költött sms-ek árát bedobni a perselybe mert annak több értelme lett volna,mint, hogy őt vissza küldték a kedves nézők! Szép dolog,hogy h ő rendes csávó, meg jó szívű , csak,hogy EZ NEM ERRŐL SZÓL!!!!

    VálaszTörlés
  2. Arról nem beszélve,hogy abban sem vagyok biztos, sőőt,hogy egyáltalán a szavazatok számítanak valamit csak akkor az RTl klubbot sem értem, mert akkor elég fura ízlés világuk van

    VálaszTörlés
  3. Anomnyymus!Én pl Attila rajongókat nem értem.Mit istenítenek egy ilyen pasin,Állandóan alázza a társait.Nem tisztel senkit!Néha csípem a fejét,de amit művel az már néha szánalmas!

    VálaszTörlés